Steps

De elektrische of gemotoriseerde step is een geschikt alternatief transportmiddel voor ieder wie een korte afstand moet overbruggen tijdens het woon-werkverkeer of voor wie plezier bovenaan het lijstje zet.

Segway Ninebot ES2 Segway Ninebot ES2 2
Uit stock
Steps

Segway Ninebot ES2

902268
€ 499,00 € 599,00
De Segway Ninebot Kickscooter ES2 is ideaal voor jou wanneer je op zoek bent naar een slimme en efficiënte manier om je te verplaatsen. De Kickscooter kan tussen de 20 en 25 kilometer per uur rijden qua snelheid en is de ideale manier om bijvoorbeeld naar je werk te rijden. Op de weg ben je niet te missen dankzij de matchende lichtjes op de ES2, welke je...
Segway Ninebot S-Plus
Beschikbaar
Steps

Segway Ninebot S-Plus

903673
€ 799,00

De voordelen van de elektrische step

Naast het feit dat het rijden met de e-step gelijkstaat aan plezier tegen een minimale inspanning zijn er nog heel wat redenen waarom dit vervoermiddel een aanwinst is. Denk maar aan het gemak. Weinig bergruimte, makkelijk inklapbaar en grote wendbaarheid in de stad. De steps zijn vaak niet bedoeld om grotere afstanden af te leggen dus het mindere rijcomfort is dan ook niet nadelig. De meeste elektrische steps zijn voorzien van een display met steeds meer innovatieve functies. Zo kun je naast het resterende batterijniveau soms ook persoonlijke informatie op het schermpje doen verschijnen. De step is dan ook een transportmiddel waar we in de toekomst nog veel van verwachten.

E-steps van Segway

Segway wil producten maken die interactief zijn en een slimmere manier van leven stimuleren. Samen met Ninebot staat Segway bekend om z’n robotische oplossingen, zoals spraakbediening en gezichtsherkenning. Die integreren ze zowel in bestaande technologieën als in toekomstige concepten met invloed op het dagelijkse leven. Benieuwd? Kom langs in een Fiets!-winkel, krijg meer info van onze experten en test de Segway Ninebot uit.

Filteren op

Frametype
meer... minder
Merken
meer... minder
Prijs
499 799
Maat
meer... minder
Modeljaar
meer... minder