Speer collectie 2017

Speer Drie 2017
 
Exclusieve e-bike met kwaliteitsonderdelen voor een aantrekkelijke prijs: de Bafang Max Drive middenmotor is fluisterstil, heeft maar liefst 80 Nm koppel en vijf ondersteuningsstanden. Hiermee kom je dus ook moeiteloos heuvels en bruggen op. De geveerde voorvork en zadelpen bieden extra comfort, ook tijdens langere ritten.

 

Speer drieSpeer drieSpeer drieSpeer drieSpeer drieSpeer drieSpeer drieSpeer drieSpeer drieSpeer drieSpeer drie

 

Speer Vier 2017

De Speer Vier is een luxe uitgave van de Speer Drie. Hij is uitgerust met de fluisterstille Bafang Max Drive middenmotor: hiermee is het genieten van toertochten in de stille natuur. Met Shimano Nexus 8 versnellingsnaaf kan je nog nauwkeuriger schakelen en met de Magura HS11 hydraulische velgremmen beschik je over nog betere remkracht.

Speer Vier         Speer Vier            Speer VierSpeer VierSpeer VierSpeer VierSpeer VierSpeer VierSpeer VierSpeer VierSpeer VierSpeer VierSpeer VierSpeer VierSpeer Vier

Speer Vijf 2017

De Speer Vijf is het paradepaardje in de Speer collectie: de Shimano Steps middenmotor zorgt samen met de 500 Wh Sony Li-Ion accu voor stabiele ondersteuning en een mooie actieradius. Dankzij de NuVinci N330 kan je traploos schakelen. Het systeem is gebruiksvriendelijk, je kan het vergelijken met het draaien aan een volumeknop van de radio.

Speer VijfSpeer VijfSpeer VijfSpeer VijfSpeer VijfSpeer VijfSpeer VijfSpeer VijfSpeer VijfSpeer VijfSpeer VijfSpeer VijfSpeer VijfSpeer VijfSpeer Vijf