Segway Ninebot ES2

902268
Segway Ninebot ES2
Segway Ninebot ES2
€ 599,00 excl. BeBat
Inclusief belasting

De Segway Ninebot Kickscooter ES2 is ideaal voor jou wanneer je op zoek bent naar een slimme en efficiënte manier om je te verplaatsen. De Kickscooter kan tussen de 20 en 25 kilometer per uur rijden qua snelheid en is de ideale manier om bijvoorbeeld naar je werk te rijden. Op de weg ben je niet te missen dankzij de matchende lichtjes op de ES2, welke je aan kunt passen naar je persoonlijke voorkeur wat betreft kleuren.

+ Snelle en compacte manier van reizen.

+ Je hoeft niet te trappen.

+ Fris design met oog voor afwerking.

- Minder stabiel dan een elektrische fiets.

Droomfiets binnen handbereik

Jouw fietslening simuleren

Voorraad per winkel:

Tip: Kom je droomfiets eerst even testen in een van onze winkels.

Met de Ninebot ES2 heb je heel wat vermogen ter beschikking. Zo zorgt de high-power lithium batterij voor een maximaal vermogen van 300W, waarmee je een afstand van 25 kilometer kunt afleggen. Met de ES2 haal je een topsnelheid van 25 km/h. Hierdoor is de step geschikt voor alle vormen van vervoer waarbij snelheid van belang is.

Ondanks dit grote vermogen is de elektrische step snel terug opgeladen. Binnen 3,5 uur is de batterij namelijk alweer helemaal gebruiksklaar. De Ninebot ES2 beschikt over heel wat veiligheidsopties. Zo heb je een elektrische en mechanische rem, waarbij in beide wielen een ABS systeem zit ingebouwd om slippen te voorkomen.

Merk
Segway
Maat
Onesize
Frametype
Unisex
Elektrisch
Ja
Modeljaar
2019
3 Items
Deze fiets kreeg nog geen reviews