Over ons

En je bent niet te stoppen!

Wij geloven dat mensen gemaakt zijn om te fietsen. We doen er dan ook alles aan om jou, als fietser, onstopbaar te maken! Met het juiste advies bij aankoop in de winkel, de tips op onze blog, kwaliteitsvolle fietsen en service bij herstellingen in onze werkplaats. Zodat jij kan fietsen! 

Experts met passie!

Fiets! is een team van experts met meer dan 20 jaar ervaring. We volgen bovendien regelmatig trainingen, zowel ‘in house’ als extern, en brengen bedrijfsbezoeken aan producenten. Onze medewerkers zijn ook zélf gepassioneerde fietsers en staan je graag met raad en daad bij - telefonisch, via mail of in de winkel, waar je ook terecht kan voor een betrouwbaar en snel onderhoud of herstelling. Of lees onze blog: je vindt er o.a. koopwijzers, tips, leuke weetjes instructievideo’s en nieuws.

Leuke winkels

Je vindt onze winkels in AartselaarAntwerpen, BoechoutBoortmeerbeekBruggeGentHasseltHerentalsKuurneLeuven, Lochristi, Merksem, OostendeRoeselare en Wijnegem. Met kwaliteitsproducten en top-service, aangeboden in een aantrekkelijke en ruime winkelomgeving, mét parking voor de deur. Voor adressen en openingsuren: klik hier.

Kwaliteitsproducten en topmerken

Bij Fiets! vind je een breed assortiment van fietsenfietskledijaccessoires en onderdelen met alle gevestigde waarden en topmerken, zoals TrekCannondaleBromptonCubeKogaStromerCraftNorthwaveRh+BontragerBasilAxaVaude.

Dé fiets bestaat niet. Het aanbod gaat van koersfietsenmountainbikes en sporthybrides ot bakfietsenvouwfietsen
kinderfietsen en stadsfietsen. En natuurlijk al het toebehoren en onderdelen. We zijn constant op zoek naar nuttige of hippe nieuwigheden die het fietsersleven comfortabeler, spannender of gewoon leuker maken. Alle producten worden zorgvuldig door ons geselecteerd en uitgetest om jouw fietsplezier te garanderen. 

Op onze webshop vind je een zeer groot aanbod. In onze winkels krijg je daarbij ook persoonlijk advies en kan je producten en fietsen uitproberen.

Ecocheques

Ecocheques (of ‘groene cheques’) zijn cheques bestemd voor de aankoop van ecologische producten en diensten. Als fietser draag je  bij uitstek bij tot duurzame mobiliteit en een groenere samenleving. Fiets! aanvaardt in alle winkels dan ook Edenred en Sodexo ecocheques en dit op fietsen, kledij en toebehoren, alsook op herstellingen.