Onderdelen

Op deze pagina vind je een overzicht van alle merken waarvan we fietsonderdelen verkopen. Momenteel zijn de meeste onderdelen alleen in de winkels te verkrijgen, maar weldra komen er ook heel wat onderdelen op onze webshop!

      Shimano

Het Japanse merk Shimano is hét merk voor de recreatieve fietser door de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Tevens zijn zij marktleider in het produceren van mountainbike groepen.

  SRAM

SRAM produceert vooral in het sport-segment veel fietsonderdelen. Hierbij kan je bijvoorbeeld denken aan derailleurs en kettingen. Daarnaast leveren zij ook onderdelen voor normale stadsfietsen.

  BBB

BBB maakt in essentie fietsonderdelen, maar na het succes in dit veld, zijn zij ook accessoires en kleding gaan leveren. Dit toegankelijke merk streeft naar goede kwaliteit en eenvoud. 

         PRO

PRO is een van de topmerken die Fiets! in huis heeft wanneer het gaat om cruciale onderdelen als een stuur of de handvatten. Ook spareparts en gereedschap is onderdeel van hun lijn. 

    XLC

XLC levert voordelige vervangingsonderdelen voor de gewone fiets. Denk hierbij aan verlichting, remblokjes, kabels etc. Ook produceren zij eenvoudig gereedschap waarmee je direct zelf aan de slag kan.

  Campagnolo

Het in het profcircuit veel gebruikte Campagnolo is een Italiaanse fabrikant van fietsonderdelen met oog voor design. Zij produceren alle bewegende delen van racefietsen en ook voor wielen kun je bij hen terecht. 

       Ritchey

Ritchey is de leverancier wanneer je op zoek bent naar een stuurpen, stuur of zadelpen met net dat beetje extra ten aanzien van de standaard. Looks en betaalbaarheid gaan bij dit merk prima samen.

 
       Magura

Deze producent van (schijf)remmen en verende voorvorken timmert al jaren aan de weg als zijnde een kwaliteitsmerk. Recent hebben zij de meest betrouwbare hydraulische velgrem, de HS33, op de markt gezet.

   RockShox

Wellicht de meest bekende en meest geroemde naam op het gebied van verende voorvorken en dempers is RockShox. Zij leveren producten op zowel instap-niveau als professioneel niveau.

       FOX

Fox is fabrikant en leverancier van een groot assortiment verende voorvorken en dempers voor een zeer uiteenlopende doelgroep. Ook voor vervangingsonderdelen kan je terecht bij Fox.

Look

Al sinds Bernard Hinault in 1985 met zijn Look racefietspedalen de Tour de France won, is Look onlosmakelijk verbonden met deze tak van sport. Pedalen van topkwaliteit is wat hen zo ver bracht.  

       Fulcrum

Wanneer je een beginnend wielersporter bent en je bent op zoek naar een mooie set wielen, zit je bij Fulcrum goed. Ook de professionele rijder kan z'n lol op met bijvoorbeeld de nieuwe carbon sets van het merk.

       DT Swiss

Degelijkheid is wat DT Swiss kenmerkt. Voor de rijder die een iets klassieker look ambieert is dit het merk bij uitstek. Laat de klassieke look 

 Mavic

Waarschijnlijk de meest bekende naam in de wielenwereld is Mavic. Deze bekendheid genieten zij in zowel de racefietsen branche als bij ATB'ers en is tot stand gekomen door jarenlange ervaring en het bieden van kwaliteit.

      SQlab

SQlab is het meest anatomisch gevormde zadels. Met hun zadelbreedtemeetsysteem kunnen zij voor een ieder het perfecte zadel leveren. Minder druk op het zitvlak, betekent meer vrijheid tijdens het fietsen.

      Selle Italia

Op het gebied van sportieve zadels is Selle Italia een van de merken waar je niet omheen kunt. Zoals het Italianen betaamt brengen ook zij een perfecte mix tussen design en prestaties met hun product. 

       Selle Royal

Selle Royal is het meest bekende en meest verkochte zadelmerk dat wij leveren. Selle Royal levert voornamelijk voor stads- en tourfietsen de zadels, maar ook bij voordelige sportfietsen zie je dit merk terug. 

      Fizik

Dit uiterst herkenbare, Italiaanse merk is specialist op het gebied van sportieve zadels. Laat je voorlichten door een van onze medewerkers, zodat je zeker weet dat je het zadel hebt dat precies bij je past.