Met onze Service Packs ben je niet te stoppen!

Je bent een fietser. En je wil maar één ding: altijd op je nieuwe fiets kunnen rekenen. Of het nu voor je vervoer of voor ontspanning is. 
Ongeacht je gebruik, model of budget, zorgt Fiets! ervoor dat jij 365 dagen per jaar rijklaar bent. Er zijn 3 opties, Pit Stop, Non Stop of Never Stop. Aan jou de keuze!

Drop image here
Drop image here
Drop image here

Toelichting en voorwaarden

Gratis montage accessoires

We monteren gratis al je bij ons aangekochte accessoires tot 3 maanden na aankoop van je fiets.

Onderhoudsbeurten

De eerste onderhoudsbeurt is inbegrepen in al onze Service Packs en wordt uitgevoerd 3 maandan na aankoop. Het Non Stop en Never Stop pack bevatten tevens een tweede onderhoudsbeurt, voorzien tussen 12 en uiterlijk 18 maanden na aankoop. Hieronder een overzicht van wat in deze onderhoudsbeurten is inbegrepen.

 
Drop image here
Onderhoudsassistent

Je wordt steeds op de hoogte gehouden per mail voor de werkzaamheden die in het gekozen pack zitten.

30 dagen fiets omruilgarantie

Ben je toch niet tevreden van je keuze, dan kan je je fiets, ook wanneer je hem hebt gebruikt, binnen de 30 dagen na aankoop weer omruilen bij ons voor een ander exemplaar. De omruilgarantie geldt niet op fietsen waarvoor een kenteken moet worden aangevraagd (E45 fietsen of speed pedelecs) en op fietsen die custom opgebouwd worden. We nemen je fiets weer in als deze onbeschadigd is. Mocht er een beschadiging zijn dan zullen we deze herstellen en je de kosten in rekening brengen. Je kan een nieuwe fiets uitkiezen uit onze collectie. Mocht de nieuwe fiets duurder zijn dan betaal je het verschil bij. Mocht de fiets goedkoper zijn dan krijg je het verschil uitbetaald in cadeaubonnen.  We geven geen geld retour onder deze garantie. Je kan per aankoop 1 maal gebruik maken van deze omruilgarantie. 

60 dagen zadel omruilgarantie

Als je zadel je niet bevalt zoeken we met jou een nieuw passend zadel, het eventuele prijsverschil wordt verrekend. 

Onze garantie

Je hebt een garantie van minimaal 2 jaar op eventuele materiaal- en constructiefouten, welke ter beoordeling aan de fabrikant voorgelegd kunnen worden. De garantieperiode kan afhankelijk van het merk verschillen, raadpleeg daarom de garantievoorwaarden van de fabrikant. Slijtage door normaal gebruik en klachten door onjuiste behandeling of gebrek aan (tijdig) onderhoud vallen buiten de garantie. Wij raden je aan om het onderhoud bij ons te laten uitvoeren. Met de onderhoudsbeurten die in je pack zitten, voldoe je aan de onderhoudsverplichtingen opgelegd door de fabrikant.

1 jaar extra garantie

Bovenop onze garantie zoals bovenstaand beschreven krijg je 1 jaar extra garantie. Dit geldt ook op motor en accu, tenzij anders vermeld. 

Gratis leenfiets

Je hebt recht op een leenfiets bij onderhoud of reparaties en dit gedurende 18 maanden na de aankoop van je fiets. Laat ons bij het boeken van de afspraak even weten dat je een leenfiets wenst, dan zetten wij hem voor je klaar.

Inclusief werkuren bij garantie 

Je betaalt geen werkuren bij garantiewerkzaamheden. 

Snelservice bij reparaties

Eenvoudige reparaties worden zo snel mogelijk en minimaal binnen 2 werkdagen voor jou uitgevoerd zonder meerkost en dit gedurende 18 maanden na aankoop.

1 jaar lekvrij

Als je een lekke band hebt, wordt gedurende 1 jaar de binnenband kosteloos vervangen. Je betaalt geen werkuren, noch de binnenband. Eventueel vervangen van de buitenband valt niet onder deze service. 

1 jaar mobiele service bij garantie

Wanneer er garantiewerkzaamheden nodig zijn in het eerste jaar aan je fiets worden deze, desgewenst, aan huis voor jou uitgevoerd, zonder meerkost.

Accu diagnose in het 3de jaar

We maken een diagnose van de accu en testen deze op capaciteit, op ontlaad- en oplaadtijd. 

Software update in het 3de jaar

We zorgen ervoor dat je elektrische systeem voorzien wordt van de laatste software versie, zodat je fiets maximaal blijft presteren.

1 jaar diefstalverzekering, schade en pechhulp onderweg

Het Never Stop Pack bevat ook een verzekering, hiervoor verwijzen we naar de polisvoorwaarden van de verzekeringsmaatschappij. Voor sportieve fietsen is verzekering schade niet inbegrepen.

Goed om weten

Afspraak

Maak voor een onderhoudsbeurt een afspraak in de vestiging van jouw keuze. Kijk hier voor de openingstijden van al onze winkels.

Sleutel verloren?

Indien je een sleutel zou verliezen dan kan je er een bijbestellen via www.fietssleutels.nl of via onze winkels of klantendienst. 
Vergeet het verlies niet aan je verzekering te melden.