Vraag nu je offerte!

 

homepage  09 247 04 70

homepage  info.b2b@fiets.be

Voordelen voor de werknemer

  • Financieel aantrekkelijk

Als je te vinden bent voor woon-werk verkeer met de fiets dan is het simpelweg een stuk goedkoper om via je werkgever een fiets aan te schaffen dan privé. Door de verschillende fiscale voordelen is het ongeveer 60% goedkoper voor je werkgever om voor u een fiets aan te schaffen, dan wanneer je de fiets zelf uit je nettoloon zou betalen.

Al deze voordelen zijn bovendien nog eens combineerbaar met een fietsvergoeding van 23 cent/km. Reken maar uit: een dagelijks ritje van 5 km heen en terug naar je werk, kan je zomaar een belastingvrije som per maand van 46 euro opleveren.

Wat het nog leuker maakt, je kan gelijk welke fiets aanschaffen via ons plan. Of je nu een MTB, racefiets of e-bike wil, het kan allemaal. Enige vereiste is dat je, tenminste gedeeltelijk, de fiets gebruikt voor woon-werkverkeer.
 

  • Je bent gewoon sneller 

Woon je minder dan 20 km van je werk? Dan is de kans groot dat je sneller op je werkplek bent met een e-bike of fiets, dan met de auto. Je aankomsttijd zal bovendien een stuk voorspelbaarder zijn en je hoeft je dus niet op te winden in de file. En nee, met de e-bike kom je ook niet bezweet aan op je werk.

Woon je wat verder maar in een regio met een station. We dagen je graag uit. Probeer gerust eens een Brompton vouwfiets in combinatie met de trein. Gewoon top.

We bouwen met z'n allen elke dag files, en dat hoeft helemaal niet.
 

  • Je voelt je fit

Als het je een zetje in de goede richting kan geven: onderzoek bij onze klanten toont alvast aan dat 95% minder stress ervaart na aanschaf van een woon-werk fiets. Als dat geen reden is om eraan te beginnen?

Je kan natuurlijk voor dat fitnessabonnement gaan, maar waarom niet het handige aan het aangename koppelen en met de fiets naar het werk rijden? Fietsen is gewoon goed voor de gezondheid. Woon-werk fietsers zijn 15% minder ziek dan hun collega’s die met de wagen naar het werk komen.
 

  • Comfort & gemak

Onze bedrijfsfietsen hebben allen een solide onderhoudsplan. Daardoor rijden ze lekker vlot, zijn ze betrouwbaar en veilig. Alles is goed geregeld, zoals je dat misschien ook van je bedrijfswagen gewoon bent. Onze bedrijfsfietsen zijn vaak all-in verzekerd zodat diefstal, schade of pech onderweg gewoon geregeld is en geen extra gedoe oplevert.