Vraag nu je offerte!

 

homepage  09 247 04 70

homepage  info.b2b@fiets.be

Dienstverlening

Fiets! is al jaren actief in de dienstverlening naar bedrijven toe. Wij kennen de behoeften van bedrijven. Wij ontzorgen iedereen in de organisatie: de boekhouder met geconsolideerde facturen, de fleet manager met een online fleet management systeem, en de HR dienst met 1 op 1 contacten met de medewerkers wanneer er wat aan de fiets moet gebeuren.

All-in lease pakket

We bieden een leasepakket waar alles in zit. De fiets, het onderhoud, pech onderweg, diefstal en schadeverzekering. Het ganse bedrijf en haar medewerkers zitten zorgenvrij op de fiets.

homepage

One stop shop

U hoeft maar met 1 partij te praten voor al uw fietsgerelateerde vragen. Alle diensten zitten onder 1 dak, dat is wel zo makkelijk als er straks honderden bedrijfsfietsen rondrijden.

Fleet management

Wij hebben een online fleet management tool die de fleet manager 24/24 inzage geeft in de status van de fietsvloot. Welke bestuurders hebben welke fiets? Hou oud zijn de fietsen? Wanneer moeten ze op onderhoud? enz. Al het comfort dat u gewoon bent bij bedrijfswagens, bieden wij u ook voor het managen van uw fietsvloot.

Digitale bestellingen

Geen gedoe met tientallen papieren offertes die circuleren. Uw medewerkers kunnen online hun fiets samenstellen en deze wordt automatisch naar de fleet manager of HR verantwoordelijke gestuurd ter goedkeuring.

Uiteraard kan de fiets worden uitgekozen via alle mogelijke kanalen die ons bedrijf telt. In één van onze grote winkels, online of zelfs ter plaatse op het bedrijf. We boeken veel succes met onze lunch test rides op uw bedrijfsterrein.  Een prima instrument om uw mensen te enthousiasmeren.

Geconsolideerde facturen

Geen hoofdpijn voor uw financiële dienst met facturen voor elke herstelling of voor elke fiets. U krijgt maandelijks een overzichtelijke factuur met de rekening voor uw fietsvloot. Wel zo makkelijk en tijdbesparend voor uw team.

Rechtstreeks contact

Geen zorgen voor uw HR verantwoordelijke. Wij regelen alle praktische zaken rechtstreeks met uw bestuurder. Reparaties of onderhoudsbeurten die moeten worden ingepland, fietsen die moeten worden afgehaald, alles wordt rechtstreeks en op een vlotte manier ingeregeld. Er is helemaal geen tussenkomst van uw mensen vereist.  U bent op zoek naar fietsplezier, niet naar gedoe en extra werk.

Advies

Heeft u nog ergens fietsgerelateerde vragen rond? We helpen u graag, want de kans is groot dat één van onze klanten er in het verleden al is tegenaan gelopen. Bent u op zoek naar een duidelijke fietspolicy? Een oplossing voor uw fietsparkeerproblemen? Eerste lijns-advies rond de fiscale mogelijkheden? ... Ons team kan u op weg helpen om ook al deze randzaken goed te gaan inregelen.

Flexibiliteit

Ons team heeft al tientallen fietsplannen begeleid. Heeft u speciale verzoeken die u het leven handiger maken, dan kunnen we daar zeker een oplossing voor bedenken. Heeft u de looptijd liever wat langer? Zoekt u een oplossing voor medewerkers die tijdens de leaseperiode vertrekken? Wij denken met u mee.