Klik op het logo om naar de merkpagina te gaan.

De merken van Fiets!

Bij Fiets! maken we op basis van onze jarenlange expertise ieder jaar een selectie van de beste en meest betrouwbare merken. We verdelen enkel die merken, waarbij we eerlijk en voluit durven zeggen dat we garant staan voor de kwaliteit.


"Wij kiezen voor de beste merken...
 

Voor we onze collectie samenstellen bezoeken we ieder jaar eind augustus met een team van inkopers, verkopers en technici Eurobike in Friedrichshafen, de grootste fietsbeurs voor professionals in Europa. Daar zijn zo goed als alle fietsmerken vertegenwoordigd en maken we kennis met de nieuwigheden, gaande van innovaties op gebied van motor en accu, tot de allernieuwste snufjes in accessoires. We nemen daar ook de tijd om diverse merken en modellen uit te testen.


... en stellen onze collectie zorgvuldig samen"
 

In oktober organiseren we een "Academy opleidingsdag" in samenwerking met onze belangrijkste leveranciers, o.a. Trek, Stromer, Giant, Gazelle, Koga en SPEER. Hierbij krijgen onze verkoopsmedewerkers en techniekers alle informatie over de modellen binnen de collectie en alle technologische innovaties m.b.t. motor, accu, display, versnellingen, remmen enz. Zo is iedereen goed op de hoogte en kunnen we onze klanten het beste advies geven.

Daarnaast luisteren we ook naar jou. We vragen expliciet naar de mening van onze klanten. Op die manier komen we tot de beste collectie waarvan de prijs-kwaliteit top is, en helemaal is afgestemd op de behoeftes van onze klanten.

Tips bij het kiezen van een merk
 

Fiets! heeft alvast een eerste keuze voor jullie gedaan. Zo verdelen we enkel merken waar we voor de volle 100% achter staan en die voldoen aan onze normen.

De klant heeft bij ons een ruime keuze aan merken, wat het voor sommigen nog altijd niet evident maakt om te kiezen. Daarom staan de winkelmedewerkers je graag bij met het maken van je keuze. Belangrijke zaken om rekening mee te houden zijn je budget, waarvoor zal je de fiets gebruiken (dagelijks woon-werk, vakantietocht in de bergen, ...), comfortabel of sportief en last but not least is er nog de persoonlijke smaak/esthetiek. Het oog wil namelijk ook wat!