Brompton Electric komt naar België!

Op zondag 3 juni wordt de Brompton Electric voor het eerst in België voorgesteld.

Tijdens World Cycling Day op zondag 3 juni vindt het officiële Brompton World Championship Benelux plaats in Antwerpen. Als onderdeel van dit evenement is de Brompton Electric beschikbaar voor testritten en zal het Brompton Electric team voor u klaarstaan om al uw vragen te beantwoorden.

Het evenement vindt plaats op Sint-Andriesplaats, 2000 Antwerpen, België en opent vanaf 11 uur. Het Brompton World Championship begint om 14:00 uur, waar Brompton-rijders gedast en gejast zullen racen in de straten van Antwerpen.

De Brompton Electric is ontworpen om mobiliteit in steden te veranderen door zijn compactheid, slimme functies en zeer hoog gebruikscomfort. De fiets heeft 4 ondersteuningsstanden gaande van geen ondersteuning (de fiets rijdt net zo licht als een gewone Brompton) tot een hoge ondersteuning, perfect voor wanneer je fris wil aankomen op je volgende afspraak of om bergop te rijden.

Belangrijkste eigenschappen:

  • Op maat ontwikkelde 250W voorwielmotor met extreem hoge performance-to-weight verhouding
  • De vouwmaat is identiek aan die van de gewone Brompton
  • Voor het transportgemak komt de accu in een schoudertas
  • De accu bevat een geïntegreerd display en USB poort voor het laden van smartphones
  • Alle Brompton Electrics worden standaard geleverd met een kleine accutas (1,5l) en optioneel wordt ook een grotere commuter bag (20l) aangeboden
  • Natuurlijk rijgevoel dankzij een geïntegreerde trapkracht- en trapfrequentiesensor


Nu is het enkel nog ongeduldig wachten tot dit nieuwe staaltje van techniek en design bij Fiets! beschikbaar zal zijn. Schrijf je in op onze nieuwsbrief en wees als eerste op de hoogte!