Drop image here
Drop image here
Drop image here
Drop image here
Drop image here

Uitgelichte producten

Drop image here
Drop image here
Drop image here
Drop image here

Jouw vrijheid, ons vakmanschap

Altijd & overal

11 eigen winkels in België

Sterk in service

Wij bieden je de beste service na je aankoop

Werkplaatsen

Eigen professionele werkplaatsen voor al je reparaties en onderhoud

Pech onderweg?

Wij repareren alle fietsen

Vakmanschap

Onze professionele techniekers worden voortdurend bijgeschoold

Geen gezeur

Wij handelen vlot alle garantiegevallen af

Drop image here
Drop image here
Drop image here

Onze aanpak

Je bent niet te stoppen!

Geen holle woorden maar het credo van Fiets! waar we allemaal elke dag onze schouders onder zetten. Wij geloven dat mensen gemaakt zijn om te fietsen. En dus zorgen we ervoor dat je als fietser nooit te stoppen bent. Zowel in ons advies bij aankoop in de winkel, de tips op onze blog als nadien bij onze service na aankoop, in de werkplaats bij herstelling of onderhoud. Fiets! en je bent niet te stoppen. 


Leuke winkels

Je vindt onze winkels in Antwerpen, Boechout (Smout), Boortmeerbeek, Gent, Hasselt, Herentals, Kuurne, Leuven, Merksem, Roeselare en Wijnegem. Met kwaliteitsproducten en top-service, aangeboden in een aantrekkelijke en ruime winkelomgeving, mét parking voor de deur. Voor adressen en openingsuren: klik hier.

Waarom Fiets!

Kwaliteitsproducten en topmerken

Dé fiets bestaat niet. Het aanbod gaat van koersfietsen, mountainbikes en sporthybrides tot bakfietsen, vouwfietsen, kinderfietsen en stadsfietsen. En natuurlijk al het toebehoren en onderdelen. We zijn constant op zoek naar nuttige of hippe nieuwigheden die het fietsersleven comfortabeler, spannender of gewoon leuker maken. Alle producten worden zorgvuldig door ons geselecteerd en uitgetest om jouw fietsplezier te garanderen. 

Op onze webshop vind je een zeer groot aanbod. In onze winkels krijg je daarbij ook persoonlijk advies en kan je producten en fietsen uitproberen. 

 

Ecocheques

Fiets! aanvaardt in alle winkels ecocheques op fietsen, kledij en toebehoren, en herstellingen.