Drop image here
Drop image here
Drop image here
Drop image here
Drop image here
Drop image here
Drop image here
Drop image here
Drop image here
Drop image here
Drop image here

Uitgelichte Producten

Populaire fietsen

Laatste kans

Onze aanpak

Je bent niet te stoppen!

Geen holle woorden maar het credo van Fiets! waar we allemaal elke dag onze schouders onder zetten. Wij geloven dat mensen gemaakt zijn om te fietsen. En dus zorgen we ervoor dat je als fietser nooit te stoppen bent. Zowel in ons advies bij aankoop in de winkel, de tips op onze blog als nadien bij onze service na aankoop, in de werkplaats bij herstelling of onderhoud. Fiets! en je bent niet te stoppen. 

 

Leuke winkels

Je vindt onze winkels in Aartselaar, Antwerpen, Brugge, Boechout (Smout), Boortmeerbeek, Gent, Hasselt, Herentals, Kuurne, Leuven, Lochristi, Merksem, Oostende, Roeselare en Wijnegem. Met kwaliteitsproducten en top-service, aangeboden in een aantrekkelijke en ruime winkelomgeving, mét parking voor de deur. Voor adressen en openingsuren: klik hier.

Waarom Fiets!

Kwaliteitsproducten en topmerken

Dé fiets bestaat niet. Het aanbod gaat van koersfietsen, mountainbikes en sporthybrides tot bakfietsen, vouwfietsen, kinderfietsen en stadsfietsen. En natuurlijk al het toebehoren en onderdelen. We zijn constant op zoek naar nuttige of hippe nieuwigheden die het fietsersleven comfortabeler, spannender of gewoon leuker maken. Alle producten worden zorgvuldig door ons geselecteerd en uitgetest om jouw fietsplezier te garanderen. 

Op onze webshop vind je een zeer groot aanbod. In onze winkels krijg je daarbij ook persoonlijk advies en kan je producten en fietsen uitproberen. 

 

Ecocheques

Fiets! aanvaardt in alle winkels ecocheques op fietsen, kledij en toebehoren, en herstellingen.
TIP: nadert de vervaldatum van je ecocheques en weet je nog niet precies wat ermee te kopen: koop er een cadeaucheque van Fiets! mee en verleng zo de geldigheid van je cheques met 1 jaar!