Mio Cyclo 315

Niet beschikbaar / uitverkocht

EAN: 5420027523064

€ 329,99
Op voorraad bij jou in de buurt?

Beschrijving

Maak kennis met de Mio Cyclo™ 315. Het lichtgewicht, gebruiksvriendelijke fietsnavigatiesysteem, ontworpen met een stijlvolplat scherm. De fi ets- en wegenkaarten zijn standaard geïnstalleerd,zodat u meteen van start kunt.

Met de Mio Cyclo™ 315 kunt u gemakkelijk van punt A naar punt B navigeren of uw eigen voorkeursroutes volgen. Als u echter de unieke Surprise Me™-functie wilt gebruiken, biedt de Mio Cyclo™ 315 u drie verrassende fietsroutes op basis van de tijd, afstand of bestemming die u hebt ingevoerd. Dit is de ideale functie voor iedereen die geen zin heeft of niet de tijd heeft om routes te downloaden. U kiest gewoon Surprise Me™, springt op uw fi ets en gaat op weg. En als u met anderen fietst, kunt u de functie Shake and Share gebruiken. Hiermee kunt u uw geselecteerde route met uw vrienden delen door gewoon met uw Mio Cyclo™ 315 op en neer te bewegen.

Dankzij het platte, 3” aanraakscherm met anti-glare en lichtgewicht design is de Mio Cyclo™ 315 uitermate geschikt voor iedereen die van stijl houdt en een dun toestel zoekt voor zijn lichtgewicht fiets. Met de eenvoudige menustructuur en duidelijke bedieningsknoppen op het scherm is de Mio Cyclo™ 315 werkelijk gebruiksvriendelijk.

Met de MioShare™-desktop toepassing kunt u uw gegevens opslaan en uw routegeschiedenis beheren. Via deze gebruiksvriendelijke applicatie kunt u routes downloaden en nieuwe wegen en regio’s verkennen die anderen de moeite waard vinden. De toepassing is ook een centraal beheer van uw toestel. U kunt hiermee kaartupdates, software-updates of de nieuwste productinformatie downloaden. Gezien de Mio Cyclo 310 compatibel is met de meeste externe platforms, kan u de routes gemakkelijk downloaden naar uw favoriete platform.

De Mio Cyclo™ 315 is volledig uitgerust voor fietswedstrijden en tochten met uw mountainbike. Dit toestel meet niet alleen alles wat u wilt weten over uw prestaties, maar biedt ook trainingsprogramma´s voor buiten en binnen wanneer de weersomstandigheden slecht zijn.

Het wordt geleverd met een ingebouwde ANT+ sensor, zodat u het gemakkelijk kunt aansluiten op een draadloze hartslagmeter, wiel- en cadanssensor of vermogenmeter.

Deze Mio zelf is exclusief hartslagmeter, wiel- en cadanssensor of vermogenmeter. Hij is echter wel compatibel met deze apparaten.

technische specificaties

  • Merk
    Mio