Modellen van het merk Bizobike

Bizobike werd opgericht met als enig doel om mensen te overtuigen meer ecologisch duurzame vormen van transport te gebruiken. Compact, makkelijk op te vouwen en gericht naar dagdagelijks gebruik in de stad. Daarom werkt Bizobike bewust met kwalitatieve ontwerpen die bijdragen tot een groene mobiliteit. 

Bizobike Boss 500Wh Bizobike Boss 500Wh 2
Beschikbaar
E-Vouw & Compact

Bizobike Boss 500Wh

BIZOBOSS
€ 3.249,00
De Bizobike Boss is dé topper van Bizobike. Deze vouwfiets is met de meest kwaliteitsvolle materialen gemaakt waardoor je hem altijd en overal kan gebruiken. Bovendien garandeert deze ook optimaal comfort. + Onderhoudsarme Carbon Gates riemaandrijving. + Zeer overzichtelijke Bosch Purion display. + Krachtige Bosch Active Line middenmotor. - Met zijn 23.9...
Bizobike A-Class+ 522 Wh Bizobike A-Class+ 522 Wh 2
Beschikbaar
E-Vouw & Compact

Bizobike A-Class+ 522 Wh

ACMMMZ
€ 2.199,00
Altijd al gedroomd van een gebruiksvriendelijke en compacte fiets voor jouw woon-werkverkeer? Hou je daarnaast van de wind in je rug? Dan is deze vouwfiets echt iets voor jou.+ Snel en gemakkelijk opvouwbaar.+ Optimaal gebruiksgemak door lekvrije banden.+ Verende voorvork en zadelpen die schokken opvangen.- Met zijn 25 kg is dit eerder een zware vouwfiets.