Formules

Fietsleasing

 

Met ons leasepakket bent u en uw medewerkers volledig ontzorgd, en is uw kost helemaal voorspelbaar. Als bedrijf kan u kiezen tussen een pakket met een jaarlijks basisonderhoud of voor een pakket waar alles in zit, wat ook de onderhoudsnoden of gebruiksintensiteit van de fiets is.

Werkt u liever met uw eigen leasemaatschappij, dan kan dat evenzeer. We werken nauw samen met verschillende leasemaatschappijen waaronder KBC autolease. U kan hier de documentatie rond KBC vinden.

 

Fiets!

FIETS

De financiering van de fiets zit uiteraard in het pakket. Na 3 jaar eindigt het leasecontract en kan de fiets worden overgenomen.  Als het u beter uitkomt dat de leaseperiode een jaar langer loopt of wat korter, dan kunnen we daar voor zorgen.

Onderhoud

ONDERHOUD

Onderhoud en reparatie is inbegrepen in de leaseprijs. In de basisformule heeft u recht op 1 onderhoud per jaar. Bij de all-in formule is alles gedekt, wat ook de noden zijn. Moeten er 4x nieuwe banden op per jaar, dan gebeurt dat gewoon, geen verrassingen. Dit is in de praktijk een erg aantrekkelijke formule. Uw kost is niet alleen 100% voorspelbaar, u heeft ook nog eens geen gedoe en geen reparaties die intern moeten worden goedgekeurd en diens meer.

Verzekering

VERZEKERING

Al onze leasefietsen hebben zijn all-inn verzekerd. Bij diefstal of schade komt de verzekering tussen. Zo rijdt uw bedrijf zorgenvrij rond.

Pech onderweg

PECH ONDERWEG

Onverhoopt pech onderweg, of een lekke band in ‘the middle of nowhere’. Geen probleem, pechverhelping is inbegrepen voor al onze leasefietsen in gans Europa. Uw medewerker wordt ter plaatse geholpen voor kleine defecten. Voor problemen die niet ter plekke kunnen worden opgelost wordt hij of zij samen met de fiets naar huis gebracht of naar het dichtstbijzijnde servicepunt.

 


Aankoop met service contract

  Koopt u liever de fietsen in plaats van ze te leasen? Dat kan natuurlijk ook. Wil u daar dezelfde voordelen bij als in een leasepakket, dan kunnen we daarvoor zorgen. We verzekeren de fietsen voor u én we verzorgen het onderhoud middels een onderhoudscontract.