FollowMe tandem koppeling

Beschikbaar binnen de 2 werkdagen.

EAN: 100000

€ 265,99
 
GRATIS RETOUR

Gratis retouren in één van onze 15 winkels

 
GRATIS VERZENDING

in België of Nederland vanaf €50

Op voorraad bij jou in de buurt?

Beschrijving

Denken we aan Holland, dan denken we aan fietsen. We fietsen naar werk, school, sport. Voor de lol, omdat het gezond is of gewoon omdat het sneller is. Kinderen gaan van jongs af aan mee: in een voorzitje, in een achterzitje en als ze groot genoeg zijn op een eigen fiets.

De stap om je kind helemaal zelfstandig te laten fietsen is best groot: kleine stukjes kan hij of zij best zelf meefietsen, maar langere afstanden of fietsen in drukke straten is soms nog een beetje teveel gevraagd voor de kleintjes. Het verkeer is alsmaar drukker geworden en je kind moet leren daaraan actief deel te nemen. Dat moet veilig maar vooral leuk zijn!

De FollowMe-tandem koppeling biedt hierin uitkomst: het is een koppeling waarmee je de fiets van je kind in een handomdraai aan je eigen fiets vastmaakt. Het is vergelijkbaar met het idee van een aanhangfiets met als grote verschil dat je de koppeling op elk gewenst moment kunt losmaken en je kind weer zelfstandig kunt laten fietsen.

De FollowMe tandem koppeling is functioneel, robuust maar tegelijk zeer handig in gebruik. Hij wordt bevestigd aan de assen van het achterwiel en past op bijna elke type fiets. Het bevestigingspunt ligt in vergelijking met specifieke aanhangfietsen een stuk lager, wat een grotere stabiliteit oplevert en dat is belangrijk voor de veiligheid van je kind. Bovendien is de bagagedrager nog beschikbaar voor een kinderzitje of fietstassen.

technische specificaties

  • Merk
    FollowMe