Vouwfietsen

Positie
Van hoog naar laag sorteren

21 artikel(en)

Keep on Cycling!

Nu 10% korting op onze Brompton modellen 2016 of ouder in voorraad: contacteer hiervoor onze webshop op 09 394 13 90webshop@fiets.be of chat (klik rechtsonder op de pagina)! 
Of kom naar een van onze 15 winkels! Deze actie loopt t/m 19.11.2017, niet te combineren met andere acties of kortingen.

Een vouwfiets is ideaal in combinatie met openbaar vervoer voor woon-werkverkeer. Je kan een plooifiets ook gemakkelijk meenemen in de auto, klein opbergen in appartement of onder je bureau op het werk. De Brompton vouwfiets is het paradepaardje onder de plooifietsen: hij vouwt snel, eenvoudig en klein op (bekijk hier het filmpje met Yannick), de Brompton fietst ook erg soepel en bestaat in tal van kleuren en uitvoeringen. Op onze webshop en in de winkel hebben we diverse modellen op stock, in de meest courante uitvoeringen. Je kan je Brompton ook op maat samenstellen via de Brompton Builder. Meer informatie omtrent de diverse modaliteiten van Brompton vind je onder de technische specificaties. Uiteraard helpen we je ook graag verder in een van onze winkels. Maak je Brompton compleet met een van de Brompton tassen, in de winkels verkrijgbaar en weldra ook online te koop bij Fiets! 

Vouwfietsen

Positie
Van hoog naar laag sorteren

21 artikel(en)