Vouwfietsen

Positie
Van hoog naar laag sorteren

19 artikel(en)

10-20% korting op alle fietsen

In maart en april krijg je bij Fiets! op alle fietsen 10 tot 20% korting! Kom naar een van onze 15 winkels voor de beste deal! Of contacteer ons op 09 394 13 90webshop@fiets.be of chat (klik rechtsonder op de pagina)! Deze actie loopt van 27.02.2017 t/m 30.04.2017, niet cumuleerbaar met andere acties of kortingen, enkel geldig op volwassenen fietsen.

 

Een vouwfiets is ideaal in combinatie met openbaar vervoer voor woon-werkverkeer. Je kan een plooifiets ook gemakkelijk meenemen in de auto, klein opbergen in appartement of onder je bureau op het werk.
   De Brompton vouwfiets is het paradepaardje onder de plooifietsen: hij vouwt snel, eenvoudig en klein op (bekijk hier het filmpje met Yannick), de Brompton fietst ook erg soepel en bestaat in tal van kleuren en uitvoeringen. Op onze webshop en in de winkel hebben we diverse modellen op stock, in de meest courante uitvoeringen. Je kan je Brompton ook op maat samenstellen via de Brompton Builder. Meer informatie omtrent de diverse modaliteiten van Brompton vind je onder de technische specificaties. Uiteraard helpen we je ook graag verder in een van onze winkels. Maak je Brompton compleet met een van de Brompton tassen, in de winkels verkrijgbaar en weldra ook online te koop bij Fiets! 

Vouwfietsen

Positie
Van hoog naar laag sorteren

19 artikel(en)