Fiets! services en herstellingen

Onze services

Bij Fiets! willen we het jou, jouw gezin of jouw bedrijf een stuk makkelijker maken. Via onze one-stop-shop aanpak nemen we een aantal zorgen uit jouw handen. Dit doen we door een gevarieerd aanbod aan services aan te bieden.

Naast een ruim aanbod aan e-bikes van topkwaliteit, bedienen onze in-house vakmannen jullie graag van advies en bijstand op maat. Zo fiets je zeker naar huis met een e-bike die voldoet aan jouw wensen en verwachtingen. Kom meer te weten over onze e-bikes.

Heb je pech met de fiets? Iedere winkel heeft een eigen werkplaats met vaste fietstechniekers. Een eerste indicatie van de tarieven vind je in dit overzicht van de onderhoudspakketten en herstellingen die we aanbieden. 

Doe beroep op onze mobiele service-bus die je bij jou thuis of op jouw bedrijfssite uit de nood helpt. Maak eenvoudig je afspraak (kies een dag, voor- of namiddag) en wij komen op het afgesproken tijdstip je fiets herstellen!

Meer info:
mservice1@fiets.be

Niet alleen voor bedrijven is het mogelijk om fietsen te testen via onze testvloot op verplaatsing, bovendien is er ook steeds een mogelijkheid om fietsen in één van onze winkels te testen zodat je zeker met jouw perfecte match en een verzekerd gevoel naar huis kunt gaan.

Ontdek de verschillende manieren waarop wij dé all-round partner voor jouw bedrijf kunnen zijn. Heb jij interesse in een fietsplan op maat? Aarzel niet om contact op te nemen met ons B2B-team.

De garantietermijnen en -voorwaarden lopen gelijk met deze die de fabrikant van het betreffende product hanteert. Dient je aangekochte product gerepareerd of vervangen te worden, en deze valt onder de garantie, neem je best contact met ons op.