Fiets! filiaal in Kuurne met fietsen en accesoires

Fiets!, vlaanderen's one-stop-shop

Fiets!, sinds kort een dochter van Colruyt Groep, is een jonge, dynamische en snelgroeiende keten die momenteel 14 fietsenwinkels in België bezit met ons hoofdkantoor in het Guldensporenpark te Merelbeke.  Wij zijn marktleider in de verkoop van merkfietsen, fietskledij en accessoires. Het format onderscheidt zich door ons hoogwaardige assortiment en de expertise van onze teams. Fiets! is dealer van tal van topmerken zoals Trek, Flyer, Koga, Brompton, Kettler, Gazelle, Segway, Ridley ed. 

Het ontzorgen van klanten en bedrijven dragen wij hoog in het vaandel. Als one-stop-shop met een breed dienstenaanbod (mobiele bus, formules op maat, in-house experten met Tom Boonen op kop) zetten wij fietsplezier terug centraal. Gezien Fiets! de enige is met een netwerk over gans Vlaanderen zijn we dé ideale partner voor bedrijven of overheden die een fiets willen aanbieden aan hun medewerkers. 

Fiets! heeft samen met Colruyt Group de ambitie om verder te groeien, zowel door het openen en overnemen van winkels als door in te zetten op leasing en bedrijfspaketten op maat. 

Interesse in een (elektrische) fiets voor u, uw bedrijf of uw personeel? Wij fietsen met je mee!