Formules op maat van Fiets!

Een fietsplan op maat van jouw bedrijf

Ons B2B team doet er alles aan om jouw bedrijf op wieltjes te laten lopen. Get in touch met ons team en dan kijken we samen hoe we jullie fietsmobiliteit naar een hoger niveau kunnen tillen

Als eerste stap kijken we welk fietsplan het best bij jullie past want een fiets aan je werknemers aanbieden kan namelijk op verschillende manieren. Daarna werken we samen een formule op maat uit. 

Algemeen hebben we voor je fietsplan 3 pakketten in de aanbieding. 

Fietsleasing

Bij deze optie bied je jouw medewerkers de mogelijkheid aan om een fiets te leasen, eventueel via inhouding van het brutoloon. Zowel het bedrijf als je medewerkers genieten van 100% fiscale aftrekbaarheid. Deze oplossing kan zowel voor het bedrijf als voor de werknemer volledig kostenneutraal worden uitgewerkt. Het leasecontract is standaard een all-in formule waarbij zowel onderhoud, verzekering als pechverhelping zijn inbegrepen. Een leaseperiode duurt 36 maanden. Na deze termijn kan de fiets, indien gewenst, aan zijn restwaarde overgekocht worden. 

All-in pakket

Leasemaatschappij = eigenaar

Maandelijkse factuur

Off balance

100% aftrekbaar

Aankoopoptie na contract

Bedrijfsaankoop

Wanneer je kiest voor een bedrijfsaankoop dan koopt het bedrijf de fietsen aan en stelt deze ter beschikking van de medewerkers. Deze aankoop is 100% fiscaal aftrekbaar en kan kostenneutraal worden vereffend via het brutoloon. Ook hier is een all-in pakket met onderhoud, verzekering en pechverhelping mogelijk. Het grote verschil met leasing is de financiering. Tevens kunnen wij je sturen bij het implementeren van een fietspolicy waarin je de voorwaarden en afspraken omtrent jouw fietsproject met je medewerkers overeenstemt. 

All-in pakket

Bedrijf = eigenaar

Eenmalige factuur

On balance

100% aftrekbaar

Overname door medewerker na 36 maanden

Groepsaankoop

In deze optie krijgen je medewerkers een korting bij een aankoop in onze winkels omdat zij bij jouw bedrijf tewerkgesteld zijn. Dit blijft wel een privé aankoop van de medewerker. 

Privé aankoop

Directe korting in al onze Fiets!- winkels 

Interesse in een fietsplan? Bekijk hier hoe wij dit aanpakken.

Meer info over een fietsplan, de bijhorende formules en fiscale voordelen?

Benieuwd hoe we jouw bedrijf op de fiets kunnen helpen?