Om jouw bezoek aan onze winkel m.b.t. de laatste corona maatregelen veilig te doen verlopen hebben we 10 gouden regels opgesteld.
Werknemer op toerfiets voor opendeurweekend Fiets!

FIETSENWINKEL IN GENT

Fiets! Gent

Is jouw fiets aan herstelling toe? Geef ons een seintje door de winkel in jouw buurt op de hoogte te brengen (liefst via telefoon). Zo kunnen wij de registratie vlotter doen verlopen en mogelijke wachttijden inkorten / vermijden.

Koningin Fabiolalaan 7
9000 Gent

Store manager:

François Reynaerts 

Fiets! Gent bevindt zich recht tegenover tramhalte 1 aan de voorkant van het Gent-Sint-Pieters station. Op 100m van de ingang kun je een ondergrondse parking vinden en ook bussen stoppen vlakbij onze fietsenwinkel in Gent. 

Openingsuren

Maandag:                   gesloten

Dinsdag:        10.00u  -  18.00u

Woensdag:    10.00u  -  18.00u

Donderdag:   10.00u  -  18.00u

Vrijdag:           10.00u  -  18.00u

Zaterdag:        10.00u  -  18.00u

Zondag:                        gesloten

Zolang de COVID-19 maatregelen gelden, blijven onze winkels gesloten.

Services

In onze fietsenwinkel in Gent vind je een breed assortiment aan e-bikes, stadsfietsen, mountainbikes, racefietsen, speed-pedelecs, steps en meer. Kom je langs dan kun je fietsen van FlyerKoga en Trek vergelijken (m.b.v. de expertenscores), testen of na aankoop laten herstellen. Wil je graag wat advies dat wordt je met plezier bijgestaan door team gedreven experten, zowel in de winkel als in de werkplaats. 

Bekijk hier nog meer services.

Store manager in Gent

Fiets! Merksem store manager Dries Michiels

François Reynaerts

- Don't worry, be happy! -

-
Don't worry, be happy!
-

Na een start in de toeristische sector koos ik ervoor om bij Fiets! aan de slag te gaan. Sinds december 2019 heeft Fiets! te Gent er dan ook een enthousiaste store manager bij. Zelf doe ik alles met de fiets en ben ik er van overtuigd dat de fiets het beste en het efficiëntste vervoersmiddel in en rond de stad is.

Dagelijks staat ons team klaar, om je met de glimlach te adviseren in de keuze van jouw nieuwe fiets, e-bike of elektrische step..

Tot binnenkort! 

Wil je deze winkel rechtstreeks bereiken dan kan dat via 09 222 62 87 of volgend e-mailadres: gent@fiets.be. Voor vragen over een herstelling of ophaling kun je mailen naar werkplaats.gent@fiets.be

Fiets! is Vlaanderens grootste fietsenketen. Bekijk hier al onze winkels.