Werknemer op toerfiets voor opendeurweekend Fiets!

FIETSENWINKEL IN BOECHOUT

Fiets! Boechout

Op zoek naar een nieuwe fiets, accessoire of is jouw fiets aan herstelling toe? Kom langs in onze winkel of plan een afspraak in via deze link. Met een afspraak kunnen wij alles vlotter doen verlopen en mogelijke wachttijden vermijden.

Provinciesteenweg 496
2530 Boechout

Store manager:

Luc Gorrebeeck

We zijn gemakkelijk te bereiken met de auto vanaf de ring van Lier, richting Mortsel rijden en na 5 km bij de eerste stoplichten vind u ons aan de linkerkant. Je kan parkeren op onze eigen parking. Iedereen welkom!

Openingsuren

Maandag:                   gesloten

Dinsdag:         09.30u  -  18.00u

Woensdag:     09.30u  -  18.00u

Donderdag:    09.30u  -  18.00u

Vrijdag:            09.30u  -  18.00u

Zaterdag:        09.30u  -  18.00u

Zondag:                       gesloten

Deze winkel is tijdelijk gesloten.

Services

Onze fietsenwinkel in Boechout biedt een breed spectrum e-bikes, stadsfietsen, racefietsen, speed-pedelecs, kinderfietsen ... aan. TrekFlyer, Gazelle, Brompton, Ridley, Eddy Merckx, Cube en Koga verdelen we in onze winkel. 

Ervaren medewerkers zijn steeds bereid je te helpen en bieden je een kwalitatieve hersteldienst in de eigen werkplaats aan.

Je kan rekenen op eerlijk advies en mag er zeker van zijn dat je naar buiten rijdt met een fiets die volledig beantwoordt aan jouw noden. 

Bekijk hier nog meer services.

Store manager in Boechout

Fiets! Merksem store manager Dries Michiels

Luc Gorrebeeck

- Je leeft vandaag ... -

-
Je leeft vandaag ...
-

Ik werk intussen al meer dan 10 jaar in de fietsbranche. Door mijn studies als elektro-mechanica zijn elektrische fietsen echt mijn passie....

Fiets! gaf mij de kans om store manager te worden. Ik voelde mij direct welkom in de groep. Met de kennis en jaren ervaring die we in ons team delen, willen we elke klant gelukkig maken. Zo wordt je dagelijkse rit naar het werk, die fietstocht met vrienden of uitgestippelde fietsvakantie nog leuker na een bezoek aan onze winkel. 

Wil je deze winkel rechtstreeks bereiken dan kan dat via 034 55 26 24 of volgend e-mailadres: boechout@fiets.be

Fiets! is Vlaanderens grootste fietsenketen. Bekijk hier al onze winkels.

Klik hier en boek een afspraak