Werknemer op toerfiets voor opendeurweekend Fiets!

FIETSENWINKEL IN ANTWERPEN

Fiets! Antwerpen

Op zoek naar een nieuwe fiets, accessoire of is jouw fiets aan herstelling toe? Kom langs in onze winkel of plan een afspraak in via deze link. Met een afspraak kunnen wij alles vlotter doen verlopen en mogelijke wachttijden vermijden.

Vlaamse Kaai 20
2000 Antwerpen

Store managers:

Serge Dewael

Hans Van de Paer

Onze fietsenwinkel in Antwerpen bevindt zich aan de gedempte zuiderdokken op Antwerpen zuid. Hier ging vroeger elk jaar de Sinksefoor door, een erg leuke locatie waar men binnenkort aan de bouw van een groot park begint.

Openingsuren

Maandag:                   gesloten

Dinsdag:        10.00u  -  18.30u

Woensdag:    10.00u  -  18.30u

Donderdag:   10.00u  -  18.30u

Vrijdag:           10.00u  -  18.30u

Zaterdag:        10.00u  -  18.00u

Zondag:                        gesloten

De winkel is op donderdag 30/07 uitzonderlijk gesloten. 

Services

Fiets! Antwerpen is een gezellige winkel waar een gemoedelijke sfeer hangt. We hebben een mooi aanbod elektrische fietsen maar ook de racefietsen zijn erg belangrijk voor ons.

Het aanbod aan kinderfietsen is bij ons vrij beperkt. 

Ons team bestaat uit echte kenners, die steeds instaan om de klant op een erg persoonlijke manier het juiste advies geven. Ook in de werkplaats hebben we met toppers te maken, Ilja is de persoonlijke technieker van veldrijder Marcel Meisen! 

Bekijk hier nog meer services.

Store manager in Antwerpen

Fiets! Antwerpen store manager Serge Dewael

Serge Dewael

- Tegenwind bestaat niet. -

-
Tegenwind bestaat niet.
-

Na de sluiting van de Opel fabriek, waar ik 20 jaar gewerkt heb, was het tijd voor iets anders. Door mijn grote interesse in fietsen, meer bepaald mijn passie voor racefietsen, was de keuze snel gemaakt. 

Intussen werk ik al 10 jaar voor Fiets! en ben ik heel tevreden om na 8 jaar in de verkoop de rol van store manager te mogen aannemen. Ook de samenwerking met mijn mede store manager Hans, in deze sportieve winkel, bevalt me enorm.  

Hans Van de Paer

- Alles mag, niets moet. -

-
Alles mag, niets moet.
-

Fiets! Antwerpen store manager Hans Van de Paer

Ik ben al van klein af aan met sportfietsen bezig. Na mijn studie marketing leek het aansturen van een fietsenwinkel mij een heel leuke uitdaging. De combinatie van het administratieve gedeelte met de leidinggevende en adviserende rol bevalt me wel. Als store manager van Fiets! Antwerpen wil ik zo veel mogelijk mensen op de fiets krijgen, zeker in 't stad!

Wil je deze winkel rechtstreeks bereiken dan kan dat via 033 37 66 98 of volgend e-mailadres: antwerpen@fiets.be

Fiets! is Vlaanderens grootste fietsenketen. Bekijk hier al onze winkels. 

Klik hier en boek een afspraak