B2B team van Fiets! op de bedrijfsfiets

© Briek Verdoodt

EEN FIETSPLAN BIJ FIETS! - Onze services

Wij bieden een totaaloplossing: van de keuze voor het ideale fietsplan tot onze talrijke na-services.

Ons B2B team biedt een waaier aan oplossingen waarmee we tegemoet kunnen komen aan alle noden van je bedrijf in kader van een fietsplan. Met ons pakket aan services leveren we een totaaloplossing, waardoor jij en jouw werknemers gegarandeerd van de volledige ontzorging van Fiets! kunnen genieten.

Interesse?

Hoe gaan we te werk?

We gaan op zoek naar het ideale fietsplan

Stap één is op zoek gaan naar de fietsoplossing die het best past bij het bedrijf. Onze specialisten werken vrijblijvend een formule op maat uit met alle nodige uitleg van dien. 

Wanneer je met ons in zee gaat, geven wij duidelijk advies en zorgen wij voor een vlotte administratie. We stellen een raamovereenkomst op, geven jullie alle nodige documenten en we werken samen een passende fietspolicy uit. 

Test @ work

Vervolgens is het uiteraard van belang je medewerkers warm te maken voor je fietsproject.

Daarom bieden wij hen een Test@work aan al dan niet gepaard gaande met een infosessie, dit allemaal op de locatie waar jullie het wensen. Hier krijgen alle medewerkers de gewenste info, kunnen de meest courante modellen getest worden, worden offertes opgemaakt en krijgen ze professioneel advies van onze verkopers en techniekers.

Mobiele service bus gaat langs op de bedrijfssite

Service @ work met de mobiele servicebus

Wij houden van een gepersonaliseerde aanpak en volgen periodiek en gezamenlijk het verloop en de implementatie van jullie fietsplan op.

Zo bieden wij ook de mogelijkheid om ter plaatse op de bedrijfssite langs te komen voor het onderhoud van je fietsvloot te voorzien. Onze fietstechnieker komt langs met zijn mobiele servicebus, volledig uitgerust voor alle reparaties. Met onze Service@work zijn wij steeds mobiel en dichtbij. Zo zorgen wij voor een vlot en zorgenvrij woon-werkverkeer voor jouw medewerkers. 

Winkelnetwerk in Vlaanderen

Door onze winkeldekking over heel Vlaanderen en Brussel kan iedere werknemer in één van onze winkels terecht in zijn of haar buurt om de ideale fiets uit te kiezen. In onze winkels hebben ze gegarandeerd de keuze uit het breedste aanbod aan merken en modellen. Met meer dan 3000 fietsen in stock kunnen wij iedere medewerker snel de fiets op helpen.

Fiets! medewerkers stellen een fietsplan samen

The extra (s)mile

Het mag duidelijk zijn dat wij echt gaan voor the extra mile’.

We proberen een antwoord te bieden op al je wensen en noden. Zo kan je zelfs bij ons terecht voor de plaatsing van fietsstallingen, organiseren wij opleidingen voor uw medewerkers en bieden wij ‘full service pakketten’ aan met alles er op en er aan. Voor elk probleem hebben wij een oplossing!  

Benieuwd naar de ervaring van andere bedrijven?

Zin om met ons aan de slag te gaan?