Contactgegevens Fiets

Heb je een vraag of een probleem betreffende onze producten, prijzen of service op de webshop of een van de winkels?

Aarzel niet om met ons contact op te nemen. Vraag ons naar de beste deal! Wij bieden je een laagste prijsgarantie en de beste service.
Fiets! is een team van experts met meer dan 20 jaar ervaring. We volgen regelmatig trainingen, zowel ‘in house’ als extern, en brengen bedrijfsbezoeken aan producenten. Onze medewerkers zijn ook zélf gepassioneerde fietsers en staan je graag met raad en daad bij: 

 

winkels    In een van onze 15 winkels, waar je ook terecht kan voor een betrouwbaar en snel onderhoud of herstelling van bij ons aangekochte fietsen. Telefonisch en via e-mail bereikbaar tijdens openingsuren van de winkel.

Telefonisch   Service Center en webshop telefonisch op werkdagen tussen 9 en 20u. Zaterdag tussen 10 en 18u. Zondag tussen 13 en 18u.  09/394.13.90

e-mail    Via e-mail: webshop@fiets.be of via onderstaande formulier


blog    Of lees onze blog: je vindt er o.a. koopwijzers, tips, leuke weetjes instructievideo’s en nieuws.

 

Laat het ons weten!

TevredenheidHeb je een vraag of probleem, of ben je net heel tevreden: vertel het ons! Bij Fiets! willen we steeds beter worden. En dat kan alleen met jouw hulp. Jouw verhaal helpt ons het aanbod en onze service beter af te stemmen op jouw noden en wensen. 
Tevreden klanten en blije fietsers, daar gaan we voor!!

* Verplichte velden