Enkele maanden geleden was het de opening van onze tweede Fiets! vestiging in het Gentse. Wel, we zijn nog niet helemaal klaar. Na enkele mooie jaren sluiten we onze vestiging aan het Gent-Sint-Pieters station (Koningin Fabiolalaan). Geen paniek want dit is zeker geen afscheid. We openen namelijk een nieuwe vestiging aan Gent-Dampoort. 

Middenmotor van een elektrische fiets van het merk Bosch (close-up)

Waar gaan we heen?

Vanaf 17 november verhuizen we naar Gent-Dampoort, waar het volledige team opnieuw paraat staat om je te helpen met de zoektocht naar een nieuwe fiets. 

Vanaf dan trekken we in een volledig verbouwd pand op de Antwerpsesteenweg 184. De nieuwe winkel is met z’n 450 m² kleiner dan de oude winkel, maar werd slim ingericht. Zo is er 200 m² voorzien voor een overzichtelijke showroom, waar klanten hun keuze kunnen maken tussen tal van e-bikes, sportievere fietsmodellen en verschillende fietsaccessoires, zoals helmen, tassen en verlichting.

De overige oppervlakte wordt ingenomen door een grote werkplaats met de nieuwste materialen. Meteen ook de grootste troef van onze Fiets!-winkel in de Dampoort. Klanten kunnen in de nieuwe winkel terecht voor zowel de aankoop van een nieuwe fiets of accessoires, als voor fietsonderhoud en herstellingen. 

Daarnaast zijn klanten ook steeds welkom in de recent geopende Fiets!-winkel in de Rooigemlaan. Hier ligt de focus vooral op de fietsverkoop met een grotere showroom en een ruimer assortiment fietsen. Al kunnen klanten ook in de Rooigemlaan terecht voor een pitstop.

Deuren toe in Gent-Sint-Pieters

De laatste dagen van de Fiets! winkel in de Koningin Fabiolalaan zijn aangebroken. T.e.m. 14 november blijft de werkplaats nog steeds open en kun je er terecht voor het binnenbrengen of afhalen van je fiets. 

Brengen deze veranderingen vragen met zich mee? Neem gerust contact op via onze website of social media.

Reacties (0)

Nog geen reacties

Nieuwe reactie