Enkele maanden geleden was het de opening van onze tweede Fiets! vestiging in het Gentse. Wel, we zijn nog niet helemaal klaar. Na enkele mooie jaren sluiten we onze vestiging aan het Gent-Sint-Pieters station (Koningin Fabiolalaan). Geen paniek want dit is zeker geen afscheid. We openen namelijk een nieuwe vestiging aan Gent-Dampoort. 

Tijdelijk afsluiten doen we met een knaller! 

Middenmotor van een elektrische fiets van het merk Bosch (close-up)

Deuren toe in Gent-Sint-Pieters

De laatste dagen van de Fiets! winkel in de Koningin Fabiolalaan zijn aangebroken. Deze vestiging maakt vanaf 20 oktober plaats voor een uitgebreide outlet collectie met reuze kortingen. Deze duurt nog tot 14 november waarna de deuren officieel sluiten. Tot dan blijft de werkplaats nog steeds open en kun je er terecht voor het binnenbrengen of afhalen van je fiets. 

Waar gaan we heen?

Vanaf 17 november verhuizen we naar Gent-Dampoort, waar het volledige team opnieuw paraat staat om je te helpen met de zoektocht naar een nieuwe fiets. Ook in Dampoort zal een herstelplaats zijn. Ben je op weg naar het centrum maar heeft de fiets een klein mankementje? Spring zeker binnen en fiets met volle vertrouwen terug naar buiten.

Meer info over deze winkel volgt nog, en in tussentijd kun je nog terecht bij Fiets! Gent-Sint-Pieters en Fiets! Rooigem

Een (tijdelijke) afsluiter van formaat

Van 20 oktober tot 14 november vindt, zoals eerder aangekondigd, een laatste outlet sale plaats in Fiets! Gent-Sint-Pieters. 

Brengen deze veranderingen vragen met zich mee? Neem gerust contact op via onze website of social media.

Reacties (0)

Nog geen reacties

Nieuwe reactie