Een Brompton vouwfiets is de beste stadsfiets voor dames en heren. Hij is tot een klein pakket op te vouwen dat gemakkelijk in het openbaar vervoer of in de auto kan worden meegenomen. Je kan hem mee naar binnen nemen (op kantoor, thuis of in de bar) en er is dus minder kans dat hij wordt gestolen. Het comfort en de wendbaarheid zijn minstens zo goed als bij conventionele fietsen. Door de kleine wielen trekt u bij de stoplichten snel op en bent u wendbaarder in het drukke verkeer.

Hij is sterk en tegen het zware stadsleven bestand, dag in, dag uit. Een stalen frame, efficiënte anti-lekbanden, met de hand gebouwd en een ontwerp dat in de afgelopen 25 jaar steeds verder is ontwikkeld. Je hebt jaren plezier van een Brompton, in de stad en daarbuiten. Ervaar fantastische ritten, waarin het uiterste uit de fiets wordt gehaald.

 

Brompton vouwfiets kopen

In onze winkel zijn we sinds de introductie van Brompton een enorm toegewijde dealer. In de winkel is veel keuze en kennis en dat geldt zeker ook voor de specialisten in de werkplaats die jouw Brompton perfect duurzaam rijklaar maken en onderhouden of repareren.

De Brompton vouwfiets is al jaren de absolute voorloper op het gebied van kwalitatieve vouwfietsen. De hoogwaardige kwaliteit maakt deze fiets zeer geschikt voor dagelijks gebruik, jarenlang. 

 

Limited Edition Brompton vouwfietsen

Exclusief bij Fiets! kan je terecht voor de Limited Edition Brompton M6L Barbour, een waar kunstwerk. Typische Britse stijl in combinatie met functionaliteit. De Brompton is uitgerust met een M-stuur en 6 versnellingen, zodat de fiets geschikt is voor alle omstandigheden. De fiets heeft alleen spatborden en geen bagagerek om het gewicht laag te houden en de fiets een strak uiterlijk te geven. Met deze fiets heeft u een speciale Brompton die Britse stijl combineert met functionaliteit. Bovendien werd de Brompton slechts in beperkte oplages geproduceerd en heeft u dus echt een unieke Brompton.

Beschikbaar in AntwerpenGentLeuven en online.

Naast de Brompton M6L barbour editie hebben wij ook de Limited Edition Brompton CHPT 3 (geïnspireerd door David Miller) beperkt in ons assortiment. Een lichtgewicht Brompton voor de wielrenner die stijlvol door de stad wil bewegen. Deze vouwfiets komt met titanium voor- en achtervorken en een sportief S-stuur. Het voorste frame wordt in "fire red" gespoten en het hoofdframe is "Sparkle-grey". Speciaal voor deze fiets is er een rood Brooks Cambium zadel gemaakt en rode handvatten van Ergon.

Beschikbaar in Gent en online.

 

Heb je vragen of interesse in een exclusieve en unieke Brompton fiets? Aarzel niet ons te contacteren op of kom langs in één van onze winkels.