Waarom Fiets!

Specialist in fietsplezier. Geen holle woorden maar het credo van Fiets! waar al onze medewerkers elke dag hun schouders onder zetten. Zowel  bij aankoop in de winkel als nadien bij herstelling of onderhoud.

Alle topmerken onder één dak

Bij Fiets! vind je een breed assortiment van fietsen, kledij  en toebehoren met alle gevestigde waarden en topmerken. En we zijn constant op zoek naar nuttige of hippe nieuwigheden die het fietsersleven comfortabeler, spannender of gewoon leuker maken.

Gespecialiseerd advies

Bij de aanschaf van een nieuwe fiets of uitrusting kan je met al je vragen bij ons team van experten terecht.  Onze medewerkers zijn zélf gepassioneerde fietsers en staan je graag met raad en daad bij in de winkel.
Op deze website vind je alvast heel wat informatie, leuke weetjes en tips bij aankoop van een fiets. Deze staan gegroepeerd onder 'tips & tricks'. Dé fiets bestaat niet , het aanbod gaat van racefietsen tot bak-, vouw-, en stadsfietsen. Vandaar dat we op onze website hierin zes groepen onderscheiden: race & mbt, elektrisch, vouwfietsenstad & lifestyle, familie en toer & trekking. Zo vind je gemakkelijk de voor jou relevante producten, informatie en tips.

Ruime openingsuren

Fiets! heeft ruime openingsuren om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Lukt het toch niet om tijdens de openingsuren langs te komen, dan maken we graag een afspraak.

Gratis body scan

Voor een juiste fietshouding en optimaal rijcomfort is het van belang dat je fiets perfect past bij je lichaamsbouw. De in de winkel aanwezige scanapparatuur meet via laserstraal je lichaamsmaten zonder dat je aangeraakt wordt. Zo wordt de framemaat bepaald, en ook de ideale hoogte van het zadel en het stuur en de afstand tussen beide.

Testfiets

We moedigen ook aan om de fiets van je keuze uit te proberen alvorens je beslist. Of hem een dagje of weekend mee te nemen voor een testrit.

Perfecte afmontage

Wij zorgen ervoor dat uw nieuwe fiets veilig is, comfortabel zit en uiteraard superlekker rijdt. Gemiddeld spenderen we een uur aan de afmontage: alle bekabeling wordt gesmeerd, de spaakspanning wordt op punt gezet, remmen en versnellingen worden afgesteld, elk boutje wordt extra aangedraaid.

Levering aan huis

Indien je dat wenst leveren wij graag uw fiets bij u thuis af, zodat je je niet nodeloos hoeft te verplaatsen om uw fiets op te halen. Onder bepaalde voorwaarden is deze levering zelfs volledig gratis.

Gratis eerste onderhoud

Op de meeste van onze fietsen bieden wij een eerste onderhoudsbeurt volledig gratis aan, binnen de 3 maanden na aankoop.  Zo ben je er zeker van dat je fiets na deze inrijperiode als nieuw blijft rijden.